fbpx

Stuur ons een e-mail

info@serverion.com

Laat ons je website gratis verhuizen

Website verhuis service

We weten dat er veel zorg nodig is om een ​​website, server of applicatie te verhuizen. Profiteer van onze ervaring! We voltooien dagelijks vele verhuizingen naar ons toe en ons ondersteuningsteam heeft hier heel veel ervaring mee. Profiteer nu van onze veilige migratie services en vraag deze gratis aan.

Een deskundig team staat klaar om je te helpen je website over te zetten, neem rechtstreeks contact met ons op voor de verhuisservice. Wij zorgen voor een soepele overgang van je website, e-mail en alles wat daarbij hoort zonder enige downtime. De verhuizing gaat in overleg met onze support afdeling en is volledig gratis..

Wissel van provider

We begrijpen dat het moeilijk lijkt om een ​​website te verhuizen. We verhuizen dagelijks vele websites en natuurlijk helpen we je ook graag met jouw website!

Informatie
Het is verstandig om zo veel mogelijk gespecificeerde informatie te verstrekken, waardoor onze werknemers beter kunnen inschatten.
Wist je dat?
In overleg met ons deskundig support team kun je ook zelf je website verhuizen, als je het zelf niet kan oplossen, helpen wij je.

Domeinnamen geregisteerd

Klik op de knop Bewerken om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dedicated
servers

Klik op de knop Bewerken om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webhosting
Pakketten

Klik op de knop Bewerken om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoe werkt het?

Onderstaand vind je handige antwoorden op de meeste gestelde vragen van onze klanten.
Je kunt eenvoudig de transfercode aanvragen bij je huidige (hosting) provider voor het overzetten van het domein. Vervolgens vragen we je om de inloggegevens van het hostingpakket van de huidige provider. We zullen dan een back-up maken van de website. De back-up wordt teruggeplaatst in de nieuwe omgeving die je bij ons kunt afneemt. Wanneer de verhuizing voltooid is, ontvang je een e-mail met alle vereiste informatie. Alle stappen zijn in overleg met ons ondersteuningsteam en de verhuisdienst is volledig gratis.
Het is natuurlijk mogelijk om je e-mailadressen te verhuizen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden die we u begeleiden bij het overbrengen van je e-mail.
We verhuizen je website zonder enige downtime en er gaat nooit e-mail verloren. Neem contact met ons op!
Wij zorgen voor een soepele overgang van je website, e-mail, databases, instellingen, bestanden en alles wat daarbij komt kijken. Dit gebeurt in overleg met ons ondersteuningsteam en is gratis.
Bij een verhuizing van een website is het belangrijk dat je in het bezit bent van een verhuiscode. Je kunt deze eenvoudig bij ons aanvragen via de servicepagina. Als je een website naar ons wilt verplaatsen, kunt je deze verhuiscode gemakkelijk invoeren tijdens het bestelproces. Je moet ook de inloggegevens van uw huidige hostingpakket of server opgeven, zodat we de gegevens volledig kunnen uitvoeren.

Feit: het overdragen van een complete server met 200 domeinen duurt maximaal 3 uur

Het overdragen van een complete server met 200 domeinen duurt ongeveer 2 - 3 uur, inclusief: websites, databases, e-mailadressen, wachtwoorden, instellingen en een volledige update van DNS-instellingen, inclusief het doorsturen van juiste DNS-records, ongeacht welk bedieningspaneel je gebruikt, cPanel , DirectAdmin, VestaCP, Plesk. Ook overdrachten van het ene paneel naar het andere zullen in dit tijdsbestek worden gedaan.

Onze tevreden klanten

Ervaar onze diensten

Iedereen kan 30 dagen kosteloos gebruik maken van onze diensten. Geheel vrijblijven en geen kleine lettertjes.

Ontmoet ons team en neem contact met ons op als je speciale wensen hebt of advies wenst over je project.

Lees verder

Twitter

Twitter feed is not available at the moment.

Instagram

Onze partners

nl_NL_formal