fbpx

Kontakt oss

info@serverion.com

La oss overføre nettstedet ditt gratis

Nettstedstransporttjeneste

Vi vet at det er behov for mye omsorg for å flytte en webside, server eller applikasjon. Dra nytte av vår erfaring! Vi opplever mange flyttinger hver dag, og vårt supportteam har mye erfaring med dette. Dra nytte av vår sikre flyttingstjeneste og be om den gratis.

Et ekspertteam er klar til å hjelpe deg med å overføre nettstedet ditt. Kontakt oss direkte for å flytte tjenesten. Vi sikrer en jevn overgang av nettstedet, e-post og alt som følger med det uten driftsstans. Dette er i samråd med vårt supportteam og er helt gratis.

Bytt hosting

Vi forstår at det virker vanskelig å flytte et nettsted. Vi flytter mange nettsteder hver dag, og vi hjelper selvfølgelig også med hjemmesiden din!

Informasjon
Det er lurt å gi så mye spesifisert informasjon som mulig, som et resultat av at våre ansatte bedre kan estimere nettstedet som skal flyttes.
Visste du?
I samråd med vårt ekspertstøtteteam kan du også enkelt overføre en webside selv, hvis du ikke kan løse det selv vil vi selvfølgelig hjelpe deg.

Domeinnamen geregisteerd

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

dedikert
servere

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webhosting
pakketten

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvordan virker det?

Nedenfor finner du nyttige svar på spørsmål som ofte blir stilt av våre kunder.
Du kan enkelt be om overføringskoden fra din nåværende (hosting) leverandør for overføring av domenet. Så ber vi deg om innloggingsdetaljene til hostingpakken til serveren som er hos den nåværende leverandøren. Vi vil deretter lage en sikkerhetskopi av nettstedet. Sikkerhetskopien blir plassert tilbake i det nye miljøet du kan kjøpe fra oss. Når flyttingen er fullført, vil du motta en leverings-e-post med all nødvendig informasjon. Alle trinn er i samråd med vårt supportteam og flyttingstjenesten er helt gratis.
Det er selvfølgelig mulig å flytte e-postadressen din. I tillegg er det også muligheter som vi guider deg for å overføre e-posten din.
Vi flytter nettstedet uten driftsstans, ingen e-post går tapt. Bare kontakt oss!
Vi sikrer en jevn overgang av nettstedet, e-post, databaser, innstillinger, filer og alt som følger med det. Dette er i samråd med vårt supportteam og er gratis.
Med en nettstedsflytting er det viktig at du har en flyttingskode. Du kan enkelt be om dette fra oss via servicesiden. Hvis du vil flytte et nettsted til oss, kan du enkelt legge inn denne fjerningskoden under bestillingsprosessen. Du må også oppgi innloggingsdetaljene til din nåværende hosting-pakke eller server, slik at vi kan overføre dataene fullstendig.

Fakta: Det tar bare tre timer å overføre en komplett server med 200 domener

Å overføre en komplett server med 200 domener vil ta omtrent 2 & #8211; 3 timer inkludert: nettsteder, databaser, e-postadresser, passord, innstillinger og en fullstendig oppdatering av DNS-innstillinger inkludert overføring av kurset DNS-poster, uansett hvilket kontrollpanel du bruker, cPanel, DirectAdmin, VestaCP, Plesk. Overføringer fra et panel til et annet vil også bli gjort i denne tidsrammen.

Våre fornøyde kunder

Opplev vår tjenester

Alle kan oppleve høyklasse-tjenestene våre 30 dager gratis, ingen betalingsinformasjon trengs og ingen strenger festet.

Møt teamet vårt og kontakt oss hvis du har spesielle behov eller trenger råd om prosjektet ditt.

Les mer

Twitter

Twitter feed is not available at the moment.

Instagram

Våre partnere

nn_NO