ofte stilte spørsmål

Finn samlingen av spørsmål som Serverion får regelmessig. Vi har samlet disse spørsmålene for deg! Hvis du fortsatt har noen problemer eller spørsmål, kan du gjerne kontakte oss på info@serverion.com eller via telefon.

FAQ Webhosting

Webhotell for nybegynnere innebærer vanligvis lagring av grunnleggende innhold på nettstedet (som bilder og sidedesign) på en offentlig tilgjengelig server med høyhastighets internettforbindelse. Denne serveren eies og vedlikeholdes av spesialister som Serverion.

Delt hosting skjer når en av serverne beskrevet ovenfor er vert for flere forskjellige nettsteder samtidig. Dette er en kostnadseffektiv metode for webhotell for nybegynnere, siden hvert nettsted er helt uavhengig uten å ha dedikert maskinvare.

Ja. Nettstedet vil alltid være synlig for publikum, og servere sikkerhetskopieres automatisk slik at data ikke kan mistes eller slettes ved et uhell. Servere holder til i sikre, temperaturkontrollerte datasentre under tilsyn av IT-fagfolk.

Hvert nettsted har en unik adresse valgt av eieren. Imidlertid har mange adresser allerede blitt reservert og brukt. Navnet på nettstedet ditt skal være enkelt å stave og uttale, med relevans for virksomheten din eller lokalområdet.

Den siste delen av et nettsted er toppdomenet, eller TLD. Den mest populære er .com, som identifiserer et selskap. Det er nasjonale TLD-er, bransjespesifikke og sære alternativer som .biz eller .me.

Hva enn du vil! Moderne nettsteder er utrolig allsidige: du kan akseptere salg og ta betalinger, være vert for dokumenter som kan leses eller lastes ned, oppdatere innhold på daglig basis, eller samhandle med kunder gjennom live chat-fasiliteter.

Selskapet som vert for nettstedet ditt vil håndtere teknisk ansvar, men det er lurt å regelmessig oppdatere og oppdatere skriftlig innhold. Dette håndteres vanligvis gjennom et nettstedgrensesnitt kalt et innholdsstyringssystem, eller CMS, og det er like enkelt som tekstbehandling.

Komplekse nettsteder trenger sofistikerte løsninger, men med tanke på webhotell for nybegynnere er det beste alternativet en responsiv nettstedsramme. Sideoppsettet justeres automatisk for å passe til forskjellige skjermstørrelser, slik at en meny i full bredde kan bli en mindre rullegardin i stedet.

De fleste finner nettsteder gjennom søkemotorer som Google og Bing, som rangerer nettsteder i rekkefølge av opplevd relevans for forskjellige søkeord. Du kan forbedre nettstedets rangering med vanlige oppdateringer, hurtiglastede sider, rikelig med tekst og relevante sidetitler.

Oss, selvfølgelig! Serverion kan være vert for nettsteder for bare € 2,50 per måned, og vi gjør prosessen med å registrere et nytt barns lek for nettstedets domene. Vi holder oss til vanlig engelsk, vi er alltid her for å få råd, og vi kan hjelpe deg med å bygge et nytt nettsted fra noe mer enn en idé ...

HVORFOR VELGE OSS

Kontakt oss

Våre fornøyde kunder

Opplev vår tjenester

Alle kan oppleve høyklasse-tjenestene våre 30 dager gratis, ingen betalingsinformasjon trengs og ingen strenger festet.

Møt teamet vårt og kontakt oss hvis du har spesielle behov eller trenger råd om prosjektet ditt.

Les mer

Twitter

Twitter feed is not available at the moment.

Instagram

Våre partnere