fbpx

Kontakt oss

info@serverion.com

Vert Azure på Serverion

Velkomstbannerbilde

Domeinnamen geregisteerd

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

dedikert
servere

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webhosting
pakketten

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Microsoft Azure Services

Microsoft Azure er en av de kraftigste offentlige skyplattformene på markedet, men har sine ressursbegrensninger. Microsoft Azure Stack lar deg utnytte hele funksjonaliteten til Azure, med den ekstra fordelen med kraftige dedikerte ressurser i ditt eget miljø. Med Microsoft Azure Stack er datalokasjonsregler ikke lenger et hinder, siden du vet nøyaktig hvor dataene og arbeidsmengdene dine er vert.

Som Microsoft Gold Partner kan vi hjelpe deg med å overføre arbeidsmengden til riktig teknologi ved å bruke Microsoft Azure Stack. Med et omfattende sett med plattformtjenester og konsistente DevOps-verktøy for alle Azure-plattformer, kan ditt utviklingsteam bygge applikasjoner som enkelt kan distribueres og skaleres opp. Takket være det velkjente Azure-miljøet, kan teamene dine begynne å bruke det umiddelbart, og bedriften kan jobbe enda mer fleksibelt.

Microsoft Azure Services

Microsoft Azure: Public Cloud

Microsoft Azure Public Cloud tilbyr omfattende muligheter for utviklere og IT-fagfolk til å bygge, implementere og administrere applikasjoner i det globale nettverket av datasentre. Du trenger ikke lenger forhåndsinvesteringer i maskinvare, du sparer vedlikehold og betaler for bruk.

  • Azure Cloud Servers & #8211; Raske og skalerbare skyservere
  • Administrert Azure & #8211; Azur med støtte fra Serverion
  • Azure Backup & #8211; Pålitelig sky backup-løsning
  • Azure Storage & #8211; Sikre og skalerbare lagringstjenester
  • Azure Cloud & #8211; Kostnadseffektiv alternativ løsning
  • Azure SQL Server Stretch Database & #8211; Bestem selv hvor dataene dine er

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>
Microsoft Azure offentlige sky tilbyr selskaper mange fordeler. Du trenger ikke flere forhåndsinvesteringer i maskinvare, du sparer vedlikehold og implementerer IT-løsninger i lynhastighet. Data innen Azure Public Cloud kan lagres over hele verden.

På grunnlag av lover og regler er det noen ganger nødvendig å lagre dataene på et bestemt sted. Takket være Azure Stack er det mulig å bestemme hvor dine (personvernfølsomme) data ligger og samtidig beholder du fleksibiliteten og fordelene med offentlige skyløsninger.

Microsoft Azure Stack: Privat og hybrid sky

Du vil ha alle fordelene med den offentlige skyen, men du bestemmer selv hvor dataene er. Med Azure Stack som en tjeneste fra Serverion bruker du skalerbarhet og kostnadsbesparelse for Azure, du utvikler applikasjoner på en enhetlig måte og holder kontrollen over plasseringen av dataene dine.

Du deler en stabel med andre eller bruker den alene. Og ledelsen? Du overlater det til våre Azure-eksperter, eller du tar Azure Stack ustyrt som IaaS. Bruk Azure og Azure Stack slik du vil, og hold fokuset på din egen virksomhet.

  • Kombiner tjenestene til den offentlige skyen med den hostede skyen
  • Utvikle og rull ut applikasjoner en gang i Azure og / eller Azure Stack
  • Bestem deg for hvor (personvernfølsomme) data er, og følg lover og forskrifter
  • Bruk den offentlige kapasiteten til den offentlige skyen for datakraft

Azure Stack er den første ekte hybridskyløsningen som kombinerer datalokalisering og sikkerhetskontroll med bekvemmeligheten, skalerbarheten og fleksibiliteten til Microsoft & #8217; s Azure Public. Alle fordelene med Azure, men i ditt eget datasenter.

Med Microsoft Azure Stack; du trenger bare å utvikle apper en gang, du er alltid garantert en rask tilkobling og personvernfølsomme data er sikkert beskyttet alt dekket med støtte fra Serverion.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Våre partnere

Beste service

Fikk til Microsoft Azure tjenester

PaaS

PaaS-løsninger

Microsoft Azure tilbyr et omfattende sett med plattform som en tjeneste (PaaS) -funksjoner som gjør at bedriften din kan jobbe mer effektivt og fleksibelt. Noen eksempler på disse ytelsesforbedrende funksjonene er Service Fabric, containertjenester og SQL-databaser.

Hybrid-sky

Dataplassering

Ved å være vertskap for Microsoft Azure Stack hos våre datasentre, vet du med sikkerhet hvor dataene dine er og at de er sikre. Våre datasentre er sertifisert av uavhengige parter og har omfattende sikkerhetsressurser. Vi streber etter full overensstemmelse med GDPR (AVG), slik at løsningen din alltid oppfyller de nyeste kravene.

Offentlig-Cloud

Dedikerte ressurser

Microsoft Azure Stack bruker kraftige dedikerte ressurser som utelukkende brukes til prosesser og arbeidsmengder. Dette sikrer at viktige applikasjoner alltid fungerer med optimal hastighet.

Privat-Cloud

Hybrid Cloud Ready

Vår Microsoft Azure Stack Private Cloud-løsning er konsistent på tvers av Azure-plattformer. Test og utvikle applikasjonene dine i Azure Stack og implementer fullførte arbeidsmengder i Azure for enestående fleksibilitet og kontroll.

Microsoft Azure

Med Azure mener vi i IT-verdenen: den offentlige skyplattformen fra Microsoft. Når organisasjoner abonnerer på Azure-tjenester, kan de bruke tjenestene som Microsoft tilbyr på den plattformen. Disse tjenestene belastes vanligvis hver måned etter bruk.

Dataene og serverne dine blir flyttet til Microsoft datasentre, slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for sikkerheten og styringen av det fysiske laget i datasenteret, for eksempel servere, nettverkstilkoblinger, kjøling, etc.

Som gull Microsoft-partner tilbyr Serverion også Microsoft Azure og Microsoft Azure Stack-tjenester, som er vert på den pålitelige og sikre plattformen til Serverion i sitt eget datasenter.

Be om et tilbud på Microsoft Azure

Opplev vår tjenester

Alle kan oppleve høyklasse-tjenestene våre 30 dager gratis, ingen betalingsinformasjon trengs og ingen strenger festet.

Møt teamet vårt og kontakt oss hvis du har spesielle behov eller trenger råd om prosjektet ditt.

Les mer

Twitter

Twitter feed is not available at the moment.

Instagram

Våre fornøyde kunder

nn_NO