R1Soft-lisenser

Bruke vår Kontinuerlig databeskyttelsesteknologi, sikkerhetskopieres serverdata på blokknivå, omgår filsystemet og leser data direkte fra disken eller volumet. Sikkerhetskopiering på blokkeringsnivå gir betydelige fordeler fremfor tradisjonelle sikkerhetskopieringsteknologier, inkludert forkortede sikkerhetskopieringsvinduer og en drastisk reduksjon i disk og nettverk I / O, slik at brukere kan utføre sikkerhetskopiering så ofte som hvert 15. minutt uten ytelsesstraff.

Fort

Trinnvise sikkerhetskopier utføres på blokkeringsnivå, forkorter sikkerhetskopieringsvinduer og reduserer diskplass og nettverks I / O.

Påvist

Server Backup Manager er utviklet med hostingleverandører i tankene, og brukes av nesten 1 800 tjenesteleverandører, og beskytter 250 000 servere.

Multi leietaker

Vår lagdelt flertallers funksjonalitet gir en jevn brukeropplevelse mens vi respekterer leietakers grenser, og gjør den til en ideell løsning for vertsmiljøer.

skalerbar

Administrer tusenvis av servere med en enkelt, nettbasert konsoll som lar brukere velge individuelle filer, kataloger eller hele filsystemer som skal gjenopprettes i løpet av få minutter.

Serverion er offisiell partner for R1Soft

CDP-sikkerhetskopier av høy kvalitet av R1Soft

R1Soft Agenter

  • Øyeblikkelig aktivering
  • Siste versjon av R1Soft Agent
  • Oppgraderinger fra R1Soft
  • Gratis støtte fra Serverion
  • Linux og Windows Support
  • Påvirker ikke
  • Gratis installasjonsassistent
  • cPanel-plugin
  • Interworx-plugin
  • Virtuozzo-kompatibel

 

€ 9,50 per agent / måned

Sikkerhetskopier serverdata på blokknivå ved å omgå filsystemet og lese data direkte fra disken eller volumet. Sikkerhetskopiering på blokkeringsnivå gir fordeler i forhold til tradisjonelle teknologier for sikkerhetskopiering av filer, inkludert hastigheten på å fullføre en sikkerhetskopiering, en drastisk reduksjon i disk og nettverk I / O, muligheten til å utføre sikkerhetskopier så ofte som hvert 15. minutt og ingen ytelsesstraff for servere som har en stort antall filer.

Sikkerhetskopier på blokkeringsnivå omgår filsystemet og les dataene direkte fra disken eller volumet. Dette betyr at du kan kjøre raske, ytelsesvennlige sikkerhetskopier uavhengig av antall filer du prøver å ta sikkerhetskopi. Sikkerhetskopier på blokkeringsnivå har også alltid innebygd støtte for åpne filsikkerhetskopiering og stillbildefunksjoner, slik at du får mest mulig ut av lagringsplassen og ressursene dine.

Gjenopprettingspunkter kan kopieres til lagring på stedet ved hjelp av Amazon Glacier eller FTP / FTPS. Arkiveringspunkter kan enkelt gjenopprettes fra brukergrensesnittet til Server Backup Manager.

Overvåker dataene dine for å sikre at de er sikre mot korrupsjon. Disk Safe Verification kan planlegges å kjøre med jevne mellomrom eller ved behov oppdage og varsle deg i tilfelle korrupsjon. Dette reduserer behovet for testgjenoppretter, og gir deg tillit til integriteten og gjenopprettingsevnen til dine data.

Gjenopprette store filsystemer eller hele servere raskt med Bare-metallgjenoppretting. Granulær filgjenoppretting. Gjenopprett selv mens en sikkerhetskopiejobb kjører.

Denne funksjonen gir hostingleverandører et enkelt middel til å kopiere sikkerhetskopieringsdata over Server Backup Manager (SBM) servere uavhengig av deres geografiske beliggenhet. Replikerte nettsteddata sammen med SBM System Backup kan brukes til å gjenopprette en hel SBM-server, inkludert arkiverte data, serverkonfigurasjon og kontakter med flere leietakere. Bare tenk på det som katastrofegjenoppretting for sikkerhetskopisystemet ditt.

Definer et replikasjonsmål (for eksempel hvert 15. minutt) og hvor mange gjenopprettingspunkter du vil beholde. Gamle gjenopprettingspunkter slås automatisk sammen, og lagringene blir resirkulert.

 

Sikker lokal autentisering av brukere. Aktiver sikkerhetskopiering og gjenoppretting av brukerens selvbetjening. Integrer med populære Linux-kontrollpaneler (cPanel, Plesk, InterWorx og mer). 

 

Server Backup Manager støtter fysiske og virtuelle servere som kjører Microsoft Windows og majoritetsvariantene av Linux, inkludert tilpassede kjerner. Populære virtualiseringsplattformer inkludert VMware ESX / ESXi, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer, Parallels Virtuozzo og Parallels Cloud Server støttes, og tilbyr hosting- og tjenesteleverandører bred dekning. Sikkerhetskopiestøtte for MySQL, Microsoft SQL Server og Exchange er også inkludert i kjerneproduktet.

Server Backup Manager oppfyller behovene i både Enterprise- og leverandørmiljøer. Det kan settes opp slik at det kun er tilgang til administratorer, gruppebaserte administratorer, multietant, lagdelt multietant eller en tilpasset konfigurasjon. Innstillinger for administratorkonfigurasjoner er målrettet mot typiske Enterprise-miljøer der sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsaktiviteter håndteres av en eller flere IT-administratorer. Innstillingen for flere leietakere er ideell for de fleste vertsmiljøer der hvert klientselskap kun kan få kontroll over egne brukere og servere. Tilsvarende støtter den lagrede, multi-leiet-innstillingen to nivåer av klienter slik at første lags klienter kan videreselge plassen til andre lag. Konfigurasjoner med flere leietakere gir en konsistent brukeropplevelse for alle brukere, samtidig som leietakerens grenser overholdes.

Når en konfigurasjon er valgt, kan brukere og grupper opprettes med finkornet tilgangskontroll som tildeler privilegier og grupper av servere etter behov.

 

AES-256 Disk Safe Encryption kan aktiveres ved opprettelse av Disk Safes for sikkerhetskopi av data. Dette hjelper med å beskytte data som er lagret på sikkerhetskopiserveren, og i beskyttelsen av dataene over nettverket.

cPanel-brukere har for øyeblikket muligheten til å gjenopprette filer og kataloger som en selvbetjeningsfunksjon fra sitt kontrollpanel. Når MySQL-databasen deres måtte gjenopprettes, krevde den at leverandøren ble involvert for å utføre restaureringen. Dette forsinket normalt cPanel-brukeren fra å få tilgang til dataene sine og skapte en unødvendig utgift for Hosting Provider. Nå med versjon 5.6 er cPanel-brukere tilbake i kontroll og i stand til å gjenopprette MySQL-databasen som en selvbetjening når behovet oppstår.

Serverion er offisiell forhandler av R1Soft

Våre fornøyde kunder

Opplev vår tjenester

Alle kan oppleve høyklasse-tjenestene våre 30 dager gratis, ingen betalingsinformasjon trengs og ingen strenger festet.

Møt teamet vårt og kontakt oss hvis du har spesielle behov eller trenger råd om prosjektet ditt.

Les mer

Twitter

Twitter feed is not available at the moment.

Instagram

Våre partnere