fbpx

Kontakt oss

info@serverion.com

Klarte Kubernetes som en tjeneste

Velkomstbannerbilde

Domeinnamen geregisteerd

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

dedikert
servere

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webhosting
pakketten

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kubernetes som en tjeneste

Serverion hjelper organisasjoner med overgangen til Kubernetes. Serverion konsulterer, designer og implementerer de første klyngene dine og gir deretter inngående støtte og kunnskap. Du trenger ikke #8217; du trenger å finne opp noe lenger & #8211; Serverion gjør det fullstendig klart for deg.

Kubernetes er flott, men alt annet enn enkelt. Organisasjoner som tar skrittet, står raskt overfor forskjellige kompleksiteter, som å sette opp og administrere infrastruktur, lagring, lastbalansering og andre nettverkskomponenter.

Med Managed Kubernetes tar Serverion fullt ansvar for å designe, administrere og holde containerplattformen tilgjengelig 24/7. Med våre SLAer får du garantier for oppetid, ytelse og proaktiv overvåking.

Våre partnere

Beste service

Fikk til Kubernetes Solutions

tjeneste-11

Tilpassede containermaler

Serverion utvikler sikre containermaler for populære rammer som Laravel og CMS som WordPress. Dette sparer utviklerne dine mye research.

prising-en

On-boarding prosess og adopsjonsopplæring

Utviklerne dine kan komme raskt i gang takket være Serverion onboarding og treningsprogram. De vet alt de trenger å vite om containerteknologi på kort tid.

tjeneste-8

Administrerte Multi Cloud-løsninger

Beholdere er veldig bærbare. Innen Serverion er vi vert for containerne dine på Highlander-plattformen og på Microsoft Azure. På denne måten forblir vekstambisjonene dine fremtidssikre.

tjeneste-9

Dedikerte løsningsarkitekter

Modernisere den gamle appen din med mikrotjenester? Eller være vert for nye webtjenester i flere skymiljøer? En løsningsarkitekt er klar til å tenke videre fra første dag.

tjeneste-7

Utvidet Kubernetes støtte

Serverion kjenner klyngemiljøet utvendig. Dette lar Serverion feilsøke raskt. Problemer identifiseres i tide, fullskjermes og løses på den mest effektive måten.

tjeneste-12

Fordeler for din virksomhet

Utviklere er opptatt av kjernevirksomheten sin: utvikling. Digitale tjenester kan leveres raskere. Sikkerhet, tilgjengelighet og ytelse er fullstendig administrert

Kubernetes forklart

 Kubernetes startet som et open source-prosjekt hos Google for å orkestrere og administrere container-applikasjoner. Kubernetes er gresk for & #8220; styrmann for et skip & #8221 ;, men det ble ikke kalt det umiddelbart.

En rekke Google-ingeniører utviklet programvaren for å støtte den voksende hyperscale-infrastrukturen, fordi den var akutt nødvendig. For å få mer kunnskap bestemte de seg for å åpne programvaren. På denne måten kunne andre ingeniører ikke bare dra nytte av den kraftige programvaren, men også delta i dens utvikling.

Orkesteringsverktøyet brukes nå av 54% av Fortune 500-selskapene.

Be om prisoverslag på Kubernetes

Opplev vår tjenester

Alle kan oppleve høyklasse-tjenestene våre 30 dager gratis, ingen betalingsinformasjon trengs og ingen strenger festet.

Møt teamet vårt og kontakt oss hvis du har spesielle behov eller trenger råd om prosjektet ditt.

Les mer

Twitter

Twitter feed is not available at the moment.

Instagram

Våre fornøyde kunder

nn_NO