fbpx

Kontakt oss

info@serverion.com

All informasjon om Serverion.

Serverion selskap informasjon

Serverion er et privateid nederlandsk selskap ble grunnlagt i 2015 og er en all-round hosting-tjenesteleverandør som spesialiserer seg på de moderne elementene i vertsmarkedet. No-nonsense-kulturen som er til stede i Serverion sikrer at mange kunder er ekstremt fornøyde med tjenestene og inngår et langsiktig samarbeid.

Tjenester av høy kvalitet
Serverion jobber utelukkende med utstyr av høy kvalitet for å kunne fortsette å garantere kontinuiteten til sine tjenester. En kombinasjon av sakkyndig stab med mange års erfaring, fleksibel støtte og profesjonell rådgivning sikrer et sunt samarbeid.

+20 År med erfaring
Menneskene bak Serverion har individuelt mer enn 20 års erfaring i hostingmarkedet, noe som generelt er ganske unikt. På grunn av disse tiårene med erfaring, vet Serverion bedre enn noen annen hvordan denne bransjen har utviklet seg gjennom årene og kan derfor gi råd og gi alle kunder alle typer hosting.

Administrert Hosting
Serverion tilbyr fullt administrerte vertsmiljøer. Alle kjente plattformer som Magento, Drupal, WordPress og andre støttes fullt ut.

nederland

Serverion

Serverion Nederland
Krammer 8
3232 HE Brielle
Sør-Holland
Nederland


  telefon +31 (0) 85 - 105 43 21
  E-post info@serverion.com
  Internett www.serverion.com

Serverion

Serverion USA
600 N. Broadstreet, Suite 5#3252
19709 Middleton
Delaware
forente stater


  telefon +1 (786) - 814 07 06
  E-post info@serverion.com
  Internett www.serverion.com

Domeinnamen geregisteerd

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

dedikert
servere

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webhosting
pakketten

Klikk på rediger-knappen for å endre denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • 03-1999 - Xventus Networks

  Eierne av Serverion startet Xventus Networks, det første budsjetthostfirmaet i Europa basert på Red Hat 6.0 som ble arrangert i Amsterdam på Demon.

 • 08-2003 - w3Media

  Xventus Networks ble til w3Media grunnlagt i 2003 og vokste til 250+ dedikerte servere og 5000+ domener som kjørte i 4 forskjellige datasentre. Selskapet ble solgt i 2015.

 • 08-2015 - Serverion registrert

  Serverion er registrert som et vertsfirma med hovedkontoret i Nederland med holdingselskapet Blue Lemon BV

 • 02-2016 VPS lanserer

  Serverion vokser raskt og nye servere installeres hver uke. Serverion lanserer fullt administrerte virtuelle private servere på en daglig basis.

 • 09-2016 - Datacenter Amsterdam

  Serverion ble etablert i et nytt datasenter i Amsterdam som tilbyr 10 Gbit-nettverk og 32 ampere hver serverstativ.

 • 05-2017 - Teamutvidelse

  Når veksten av Serverion utvides, blir nye teammedlemmer lagt til teamet for systemteknikk, support og kontoradministrasjon.

 • 12-2017 - 10.000 domeneregistrert

  Ny milepæl er nådd, ved siden av å levere servere på en daglig basis, har det 10.000. domene navnet blitt registrert på Serverion.

 • 06-2018 utvidelse usa

  På grunn av den høye etterspørselen etter EU-hosting fra amerikanske kunder, startet Serverion sitt kontor i Boca Raton, Florida, USA.

 • 11-2018 - Eget nettverk

  På grunn av det høye trafikkvolumet omsatte Serverion sin transittrafikk for sitt eget private 10 Gbit-nettverk og begynner å kikke på forskjellige internetsentraler.

 • 02-2019 RIPE LIR

  IPv4 går tom, Serverion ble RIPE LIR-medlem for å skaffe og administrere sine egne IP-adresser. Full IPv4- og IPv6-støtte er aktiv.

 • 05-2019 Branch Office Jaipur

  Serverion har åpnet et avdelingskontor i Jaipur, India for å betjene det asiatiske markedet. Webhosting og servere tilbys fra Hong Kong siden 2016.

Våre partnere

Bedriftsstatistikk

Opplev vår tjenester

Alle kan oppleve høyklasse-tjenestene våre 30 dager gratis, ingen betalingsinformasjon trengs og ingen strenger festet.

Møt teamet vårt og kontakt oss hvis du har spesielle behov eller trenger råd om prosjektet ditt.

Les mer

Twitter

Twitter feed is not available at the moment.

Instagram

Våre fornøyde kunder

nn_NO