fbpx

Kontakt oss

info@serverion.com

Serverion er offisielt RIPE NCC-medlem

Serverion er offisiell LIR

Serverion er offisielt lagt til RIPE NCC medlemsliste, selvfølgelig tilbyr Serverion allerede IP-tjenester, delt hosting, webhosting, dedikerte servere, virtuelle private servere, men gjorde dette ved å bruke IP-en fra forskjellige holdingselskaper.

Som en offisiell RIPE LIR er Serverion i stand til å kjøpe, handle, be om og vedlikeholde sine egne IPv4- og IPv6-adresser. De for tiden eide IPv4- og IPv6-blokkene vil bli slått sammen til en konto og Serverion kan tilby dedikerte servere med 1024 IP-er eller mer og colocation med / 22 IP-blokker.

RIPE NCC er det regionale internettregisteret for Europa, Midtøsten og deler av Sentral-Asia. Som sådan tildeler og registrerer RIPE blokker med ressurser for Internett-nummer til Internett-leverandører (ISP) og andre organisasjoner.

RIPE er en ideell organisasjon som jobber for å støtte RIPE (Réseaux IP Européens) samfunnet og det bredere Internett-samfunnet. Medlemskapet i RIPE NCC består hovedsakelig av Internett-leverandører, telekommunikasjonsorganisasjoner og store selskaper.

For mer informasjon om RIPE NCC, vennligst klikk her.

nn_NO