fbpx

Kontakt oss

info@serverion.com

Når trenger jeg hosting og hvordan skal jeg sammenligne hosting?

Sammenlign forskjellige typer hosting med hverandre

HP-servere

Sammenlign hosting, oppdag hvilken hosting som passer deg best

Hvis du vil sette opp en webside eller e-post med ditt eget domenenavn, trenger du hosting. Hosting leier lagringsplass, minne og datakraft fra en server hos en webvert. Dette sikrer at nettstedet og e-postadressen din fortsetter å fungere gjennom oppdateringer.

Det er forskjellige typer hosting, så det er viktig at du sammenligner hostingtyper før du tar en webvert. La & #8217; s sammenligne forskjellige typer hosting med hverandre.

  • Delt hosting er den vanligste formen. Herved deler du serveren med andre kunder. Som et resultat er de månedlige kostnadene lave.
  • Med Managed hosting leveres vedlikeholdet av hosting av webhotellet. Så du trenger ikke å bekymre deg for det selv.
  • Forhandler hosting er hosting der du leier en virtuell server (USA) og kan igjen tilby hosting til kunder.
  • VPS hosting står for Virtual Privat Server. En superrask server hvor du ikke trenger å dele noe med andre kunder, alt fra denne serveren, som datakraft og lignende, er alt ditt.

Etter vertsammenligningen kommer hosting å velge. Hvilken hosting passer for deg?

Delt hosting er billig og bra nok for å starte nettsteder som ikke blir besøkt så ofte og derfor ikke trenger så mye datakraft.

Hvis du jobber med WordPress, vet du ikke så mye om ting, og du har ikke tid til vedlikehold og oppdatering, velg Managed WordPress hosting. Hvis du vil selge webhotell til dine egne kunder eller være vert for flere nettsteder, velger du Reseller hosting. Velg VPS-hosting hvis du ikke vil bli plaget av andre på plattformen.

Når hosting sammenligner, søker folk mest etter billig webhotell. Ingen vil betale for mye. Likevel er dette ikke den viktigste tingen å se etter når hosting sammenligner. Teknologien har ikke stått stille og har kommet enormt raskt. Som et resultat kan webverter tilby billigere og billigere skriveplass og datatrafikk. Som dyrere hosting er billig hosting ikke bedre eller verre. Det er en rekke ting du må passe på når du sammenligner hosting.

Hvis du skal begynne å sammenligne webhotell, kan du stille deg følgende spørsmål:

  • Er nettstedet til webhotellet klart, ser det hele profesjonelt ut?
  • Kan du enkelt finne alt på den nettsiden, priser, vilkår og betingelser?
  • Hvor raskt blir en e-post svart?
  • Er støtten god, tjenesten?

Det er også en rekke spesifikasjoner som du bør ta hensyn til når du sammenligner hosting. For eksempel hvor mye skriveplass du trenger. Blant annet tar bilder og videoer mye plass. Tenk nøye gjennom dette når du sammenligner hosting. Hvis du vil legge til diskplass senere, vil det utvilsomt koste deg ekstra.

Når du er vert for sammenligning, må du ta hensyn til mengden datatrafikk (MB) som kreves for nettstedet ditt. Datatrafikk forbrukes av besøkende når de for eksempel laster ned bilder. Det er viktig å ha nok MB tilgjengelig slik at du ikke overskriver datatrafikken. Dette kan medføre ekstra kostnader, eller du må kjøpe en dyrere pakke.

Et databasesystem relatert til internett er MySQL. SQL er et språk for å bygge databasen og viktig hvis du for eksempel har en gjestebok. Når du er vertskap for en sammenligning, må du ta hensyn til hvor mange databaser du trenger.

Nok materiale å tenke på og ta hensyn til. Har du noen spørsmål om hosting etter å ha lest denne artikkelen, eller vil du sammenligne prisene på vertskapet vårt? Ta kontakt, så gir vi deg profesjonelle forklaringer og råd.