fbpx

Kontakt oss

info@serverion.com

Leter du etter hosting i Nederland? Søk ikke lenger.

Hvem er vi og hvilken hosting i Nederland tilbyr vi?

Hosting i Nederland for nettstedet ditt. Velg vertskapet i Nederland som passer dine behov.

Hvilke typer hosting er tilgjengelig i Nederland?


Leter du etter hosting i Nederland? Da har du & #8217; kommet til rett sted. Vi tilbyr hosting i Nederland og tilbyr dermed forskjellige typer tilpassede pakker med et godt pris / kvalitet forhold. Våre eksperter har mange års erfaring, slik at de kan gi deg profesjonelle råd. De vet bedre enn noen andre hva hosting i Nederland betyr, og er klar over de nyeste teknikkene på vertsmarkedet. Dette gjør at de alltid kan svare på problemer på en adekvat måte.

Serverion hosting i Nederland har verdensomspennende dekning og velger steder på en strategisk måte for å garantere de beste rutene for internasjonal datatrafikk. Hovedkontoret for vertskapet vårt i Nederland er i Haag, men fordi vi er lokalisert i datasentre over hele verden, kan du som kunde velge hvilket sted du vil bruke.

For å tilby den høyeste kvaliteten for hosting i Nederland, tilbyr vi 3 forskjellige typer IP-transitt. En tjeneste som håndterer IP-trafikken mellom servere. Du kan velge mellom Multihomed, Tier 1 eller transit basert på peering-prefikseks.

Vertskapet i Nederland som vi tilbyr er veldig mangfoldig og har noe for enhver smak. Vi leverer pakker for webhotell, forhandlervert, Drupal webhotell, Magento hosting, SEO webhotell, Laravel hosting og WordPress hosting.

Kanskje kan du nå høre tordenen i Köln, og du aner ikke hva vi snakker om. Derfor en kort forklaring på hver type hosting som tilbys av oss i Nederland.

  • Med webhotell kan du raskt sette nettstedet ditt online til en lav pris. Prisen avhenger av hvor mye diskplass du trenger og hvor mye datatrafikk som brukes hver måned.
  • Forskjellen mellom webhotell og forhandlerhotell er at du kan opprette andre brukere med sistnevnte. Du kan selge en viss datatrafikk og diskplass til kundene dine. Du er faktisk hosting i Nederland selv.
  • Drupal Web hosting er et gratis open source CMS (Content Management System) som du enkelt kan administrere, oppdatere og vedlikeholde et nettsted. Du skriver inn alt du ønsker på nettstedet ditt, og systemet konverterer dette automatisk til utformingen av nettstedet ditt. Fordelen er at du ikke trenger noen teknisk kunnskap, og det fungerer veldig effektivt.
  • Magento Hosting er en plattform som du kan administrere alle fasetter av nettbutikken din med. Den er veldig brukervennlig og tilbyr et stabilt grunnlag for nettbutikken din.
  • SEO Webhotell. SEO står for & #8220; Search Engine Optimization & #8221 ;, i nederlandsk søkemotoroptimalisering. SEO-hosting i Nederland setter opp forskjellige nettadresser, spredt over forskjellige IP-er for å markedsføre et nettsted i søkemotorer. Vi er den første leverandøren i verden som tilbyr dette.
  • Laravel hosting er et ungt kodeverk innenfor PHP-verdenen. Fordelen med Laravel er lyshetene i rammen og derfor hastigheten du får med den. Jo lettere, jo bedre koden og raskere, jo lettere kan du administrere applikasjonen.
  • Som Drupal er WordPress Hosting et gratis open source CMS. Den største i verden. Ikke overraskende når du vet at WordPress er et omfattende styringssystem for nettsteder der du enkelt kan legge til ekstra funksjoner ved å bruke plugins. Uendelige temaer for å tilpasse nettstedet ditt og laget på kort tid.

Vi i Serverion er klare til å hjelpe deg med å gjøre dine drømmer til virkelighet ved å tilby hosting i Nederland. Er du klar for oss?