fbpx

Kontakt oss

info@serverion.com

I gjennomsnitt, hvor mye betaler du for webhotellkostnader?

Nettstedets hostingkostnader avhenger av alternativene du velger

Lave webhotellkostnader kan ende opp med å koste deg senere!

Kostnader for webhotell hosting: alternativene du velger bestemmer prisen for webhotellkostnadene.

Nettstedets hostingkostnader du møter når du starter et nettsted, varierer per person og er avhengig av flere faktorer. Vil du heller betale litt mer for en høyere kvalitet, eller vil du heller betale litt mindre i bytte for en dårligere kvalitet?

For en hostingpakke av gjennomsnittlig kvalitet er kostnadene for webhotell rundt € 5 per måned. Foretrekker du en god hostingpakke? Da er de gjennomsnittlige webhotellkostnadene rundt € 10 til € 15 per måned. Med en budsjettleverandør kan du ta ut hostingpakker for rundt € 3 per måned, og med en leverandør av topp kvalitet kan du enkelt miste mer enn € 20 per måned. Når du velger hvor mye webhotellkostnader du er villig til å betale, gjelder det ofte at billig ofte er dyrt.

Med en vert fra € 10 per måned er du på rett sted for et startsted. Men før du tar et valg i prisen, er det best å først vurdere funksjonene i hostingpakkene. Å kutte ned på webhotellkostnader kan være veldig dyrt på lang sikt. Kostnadene varierer avhengig av hvilken type hosting du velger.

Delt hosting er den billigste formen for webhotell, VPS er i midten og dedikert hosting er den dyreste formen for hosting. Billigere webhotell er vanligvis bra for starteren. Men tar du hensyn til minimal støtte med tekniske spørsmål. Hvis du velger høyere kostnader for webhotellhotell, kan du stole på et raskere, sikrere nettsted, hvor du ofte blir plaget av nedetid, vil du motta et SSL-sertifikat og du kan stole på utmerket støtte når du har spørsmål. Dyrere webhotell kommer ofte med en rekke andre nyttige funksjoner, som på lang sikt noen ganger kan spare deg for penger.

Fra en vertstjeneste kan du forvente minst at den kommer med minst 500 MB diskplass (hvis du regner med å ha mange sider, trenger du naturlig nok også mer diskplass), ca 2 GB datatrafikk, at det er daglige automatiske sikkerhetskopier og at sikkerheten er god.

Gratis hosting

Gratis hostingleverandører plasserer ofte bannerannonser på nettstedet ditt, og nettstedet ditt kan plutselig gå offline. Det er ingen garantier for oppetid. Husk at du får det du betaler for med gratis hosting. Tilbyder av gratis webhotell tjener ofte pengene sine på en annen måte, for eksempel ved hjelp av bannere-annonse på nettstedet ditt.

Delt vertskap

Delt hosting betyr at du deler vertsområdet ditt med andre brukere på samme server. Hostingleverandøren din bestemmer hvor mange som er tilkoblet per server. Dette betyr at når det er mange aktive kontoer på serveren din, vil dette gå på bekostning av ytelsen til nettstedet ditt. Tross alt deler du serverytelsen. Nettstedets hostingkostnader for delt hosting er de laveste sammenlignet med de andre formene for hosting.

VPS hosting

Med VPS-hosting ser det ut som om du har din egen server, mens dette i virkeligheten ikke er tilfelle. En VPS-hostingleverandør tilbyr samme fleksibilitet og funksjoner som en dedikert server, men er ofte begrenset i minne og lagring. Denne typen hosting krever at du vet hva du gjør, fordi du er ansvarlig for serverkonfigurasjoner. VPS-hosting er beregnet på mer aktive nettsteder med mer datatrafikk. Du kan forvente en høyere oppetidsgaranti og mer støtte. Nettstedets hostingkostnader for VPS-hosting ligger mellom kostnadene ved delt og dedikert hosting.

Dedikert hosting

Med denne formen for hosting har du din egen server som du er den eneste brukeren av. For denne typen hosting må du være klar over serveradministrasjon, fordi du er ansvarlig for dette. Denne formen for hosting er egnet for store nettsteder, og kostnadene for webhotell er de høyeste for dette. Uansett trenger du webhotell for et nettsted. Nettstedets hostingkostnader er veldig forskjellige og veldig avhengig av alternativene du trenger. Don & #8217; glemmer ikke å ta hensyn til skjulte kostnader. En plan virker ofte billig i begynnelsen, men en billig hostingplan kan fortsatt koste deg mye penger senere.

nn_NO