fbpx

Kontakt oss

info@serverion.com

Alle faktorene du kan forvente av WordPress hosting.

Hva bør du ta hensyn til når du velger WordPress hosting?

Ditt valg i WordPress hosting er viktigere enn du tror!

Du trenger WordPress-hosting for å starte et WordPress-nettsted. En hostingleverandør lagrer alle data fra nettstedet ditt. Derfor er det å velge en WordPress-hostingleverandør en av de viktigste beslutningene du tar når du vil starte et WordPress-nettsted.

Med mengden tilgjengelige WordPress-hostingleverandører på markedet, kan det være veldig vanskelig å velge den rette. Hvilke spørsmål må du stille deg selv før du kjøper en leverandør? Å velge feil vertsleverandør kan koste deg suksessen. Det er gratis hostingleverandører på markedet som du best kan unngå. De plasserer ofte annonser for nettstedet ditt og kan ta nettstedet ditt offline når som helst.

Herved har vi listet opp alle faktorene for deg som må være avgjørende for ditt valg for en WordPress-hostingleverandør som gir best resultat.

1. Støtte: Du må ta kontakt med supportavdelingen til WordPress-leverandøren din når du får tekniske problemer. I slike situasjoner må du kunne stole på hostingleverandøren din. Vær også oppmerksom på ressursene som hostingleverandøren tilbyr for å løse problemet ditt selv, for eksempel en god FAQ-seksjon eller en chatbot.

2. Hastighet: Lastingshastigheten på nettstedet ditt er avgjørende. De besøkende liker ikke #8217; t vente på en side som må lastes i lang tid. Du mister besøkende når nettstedet ditt er tregt. Treghet er virkelig dødsfallet for et nettsted. I følge forskning forlater mer enn halvparten av besøkende på nettstedet et nettsted hvis det ikke lastes innen 3 sekunder. Du kan for eksempel måle hastigheten på nettstedet ditt med Google Speed ​​Tool.

3. Uptime-garanti: Du ønsker naturlig nok sikkerheten om at nettstedet ditt til enhver tid er online. Det er grunnen til at oppetidsgarantien som din WordPress-leverandør tilbyr, er et viktig poeng å passe på. Selvfølgelig vil du forhindre at nettstedet ditt plutselig går offline på bestemte tider uten varsel.

4. Pålitelighet: Forsikre deg om at hostingleverandøren du velger, er pålitelig. Hvis problemer oppstår og du ikke kan stole på kundestøtten til leverandøren din, er dette ikke leverandøren du vil jobbe med.

5. Sikkerhet: Nettsteder er ofte hacket. Dette er selvfølgelig noe du vil forhindre. En god leverandør av WordPress-hosting garanterer deg absolutt sikkerhet med hensyn til sikkerheten på nettstedet ditt. De tilbyr sikkerhetstiltak som krypteringsteknologi. De besøkende er også sikre på at deres personlige informasjon er trygg når de besøker nettstedet ditt.

6. Gode referanser fra brukere: Ser du også etter referanser fra andre brukere? Gode anmeldelser er et tegn på kvaliteten til leverandøren av WordPress hosting. Se også på vertsleverandørene som andre større WordPress-nettsteder bruker.

7. Fremtidsorientert: Hvis du forventer å måtte utvide nettstedet ditt i fremtiden, er det absolutt lurt å sjekke hvilke alternativer en WordPress-leverandør tilbyr. Hvilke løsninger er tilgjengelige når tiden kommer? Det beste er selvfølgelig å kunne bo hos samme vert når du lykkes.

8. Kontrollpanel: Forsikre deg også om at WordPress-leverandøren bruker et brukervennlig kontrollpanel, for eksempel cPanel.

Som du kan se, innebærer å velge riktig WordPress-leverandør, ganske mye, men hvis du følger punktene ovenfor, er du sikker på at du vil velge riktig hostingleverandør som du vil glede deg over år senere.

nn_NO